Kemijoella riittää näkemistä ja kokemista

Luontoretkiä, metsästystä, marjastusta, kalastusta… Kemijoella tekemistä riittää moneen makuun. Halutessasi räätälöimme juuri teidän lomallenne sopivaa ajanvietettä.

Sieniretkiä, revontulia, traktorisafareita…

Kemijoella voit kalastaa ympäri vuoden. Meiltä löydät hyvät kalastusmahdollisuudet aina vetouistelusta perhokalastukseen. Talvella voit pilkkiä ja nauttia samalla Lapin puhtaasta ilmanalasta. Kesällä voit polkaista onkiretkelle pyörällä. Simojoen lohikoskelle on matkaa vain 45 km.

Kesäisin voit marjastaa tai muuten vaellella luonnossa, syksymmällä voit lähteä sieniretkelle. Patikoitsija löytää upeita maisemia ruskan ihailuun Vammavaarasta ja Kätkävaarasta. Jälkimmäisen luontopolulla on myös huomioitu esteetön liikkuminen. Natura-suojelualueisiin voit tutustua isännän opastuksella traktorisafarilla. Kemijoki ja sen koskirikkaat sivujoet tarjoavat mukavaa vaihtelua retkeilyyn.

Talvella voit kokea kuutamolla potkukelkkailun ihanuuden, hiihtää öisessä metsässä tai hypätä hankeen savusaunan lempeistä löylyistä – tai ehkä haluatkin kokeilla lumikenkäretkeilyä. Revontulihälytys kuuluu automaattisesti majoituksen hintaan!

Lumilinnaan vai eläinpuistoon?

Lähiseudulla oleviin kohteisiin on helppoa tehdä puolipäiväretki. Muutamia esimerkkejä:

Kukkolankoski
Santa Park
Joulupukin pajakylä
Jäänmurtaja Sampo
Kemin lumilinna
Ranuan eläinpuisto