Vuokraa mökki tai talo

Kemijoen loma tarjoaa korkeatasoista majoitusta. Voit vuokrata modernin rantamökin tai idyllisen matkailutalon pihapiireineen.

Modernia mökkielämää Kemijoen rannalla

Vuonna 2006 aivan Kemijoen rantaan valmistui kaksi uutta mökkiä, Tuohikki ja Kiihokki, sekä rantasauna Lystikki, jotka sijaitsevat kolmen kilometrin päässä matkailutalosta.

Luonnonkauniilla paikalla sijaitseviin mökkeihin mahtuu jopa kymmenen henkilöä kumpaankin. Mökeissä on tasokas varustelu: mm. televisio, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin, sähköliesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, takka ja grilli. Mökeissä on myös kylpyhuone ja juokseva vesi.

Rantasaunassa on sähkökiuas, takkatupa sekä istuinerkkeri auringonlaskun ihasteluun. Saunalta on portaat alas laiturille omaan rantaan.

Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ympäri vuoden. Kauniissa Kemijoen maisemissa voi kesäisin kalastaa ja soudella, talvisin hiihtää suksilla ja pilkkiä. Mökkivuokraan kuuluvat veneet pelastusliiveineen sekä pilkkivarusteet.

Majoitu matkailutalossa, kylve savusaunassa ja ihastele revontulia kylpypaljusta

Yli 100-vuotias talo tarinoineen tarjoaa majoitustilaa 15 hengelle täyttäen vaativankin lomailijan toiveet. Talossa on neljä huonetta ja iso pirtti täydellisellä keittiöllä. Sisältä löytyy sähkösauna, pihalla on puulämmitteinen hirsisauna sekä kylpypalju. Tilauksesta lämmitämme erillisen savusaunan.

Talon varusteluun kuuluu mm. iso takka, televisio sekä pyykkikone, ja pihalta löytyy nuotiopaikka sekä asuntovaunupaikkoja.

Voit myös kokea kesäyön lempeyden yli 200-vuotiaan aitan syleilyssä, jonka seiniltä löytyy muistiinpanoja vuodelta 1861. Aitta on suosittu hääyön viettopaikka.

Tämä idyllinen ja entisöity talo pihapiireineen sopii erinomaisesti juhlien pitopaikaksi.